Konsten att gå

Bland det första man lär sig här i livet är att gå. Men när man blivit vuxen kanske man verkligen måste lära sig konsten att gå. Det har bekräftats att bland det bästa man kan göra för sin kropp är att vandra och gå. Det ger en allsidig motion som stärker olika delar av kroppen, samt är vanligtvis lätt tillgänglig.
Många som tycker om att vandra använder sig av Bungypump vandringsstavar. Dessa är inte till för vanlig skogsvandring, där man långsamt tar sig fram på en utmärkt led. Det handlar istället om att vandra som konditionsträning, så kallad stavgång. Det finns flera olika varianter på samma tema.
En del Bungypump vandringsstavar har inbyggd fjädring som gör att det sliter mindre på armar och axlar. Att vandra med stavar har visat sig öka den nytta man får av träningen med hela 60%. Hela kroppen, inklusive hjärta, skelett och muskler, får sig en genomkörare utan att man behöver ta i allt för mycket. När man arbetar med Bungypump vandringsstavar använder man 90% av kroppens muskler. Det är en stor skillnad mot när man bara går eller joggar utan stavar.
Det finns också Bungypump vandringsstavar som är hopfällbara, så det finns inga ursäkter till att inte träna på till exempel en affärsresa. Dessa har inte den samma svikten som de andra stavarna, men är också av mycket bra kvalitet. Man kan skaffa dem tillsammans med Dr Martens kängor från Sortiment.se. En bra sajt med varierat utbud.
Faktum är att det finns flera olika Dr Martens kängor från Sortiment.se, och även deras lågskor. Här har man verkligen ett klassiskt mode. Dessa skor och kängor har funnits i flera decennier och det finns inget som visar på att de skulle minska i popularitet, snarare tvärtom. De kommer i flera olika färger och fasonger, de flesta med skosnören men det finns även utan. Ett par rosa Dr Martens kängor från Sortiment.se skulle nog inte sitta illa på en tuff tjej.
När man har skaffat all utrustning man behöver, inklusive Bungypump vandringsstavar, är det bara att sätta igång. Att ta en promenad, också i rask takt, är inte dyrt och svårt. Men genom att använda gåstavarna kommer man att verkligen ha nytta av att vandra. Det tar inte så lång tid att mästra tekniken, men den gör stor skillnad för resultatet. När man väl kan konsten att gå kommer man aldrig att vilja sluta, det kombinerar nytta med nöje.

 

Lämna ett svar