Lagra organisationens viktiga data säkert

Det finns förmodligen inte ett enda företag som inte har viktiga filer och mappar som bara inte får försvinna. Därför är det av största vikt att lägga fokus på att hålla dessa digitala papper i ordning och i ett säkert förvar.

Att hålla koll på tekniken och alltid vara uppdaterad är inte helt lätt. Särskilt inte om man vill fokusera på kärnverksamheten. I dag finns det till exempel speciella så kallade molntjänster som är anpassade för säker lagring av det mesta som finns i datorerna vad gäller bilder, filer och liknande. Enfo Zourcing kan hjälpa ert företag med bland annat hybrida molntjänster.

Genom denna tjänst blir det inte längre nödvändigt att sköta om servrar och serversystem i lokaler hos företaget. Med modern teknik och virtuella lösningar slipper du att köpa fysisk utrustning varpå det blir en kostnadseffektiv investering med denna tjänst.

IT och outsourcing tjänster

Enfo Zourcing kan också hjälpa ert företag med IT outsourcing och IT-drift i Stockholm vilket helt enkelt innebär att du låter ett annat företag ta hand om det som inte rör kärnan i verksamheten så som IT. Allt fler väljer denna väg och då kan man även välja om man vill lämna över ansvaret för vissa delar eller hela IT-miljön.

Tänk på att välja en partner som är potentiell för ett långvarigt och tillitsfullt samarbete. Det finns olika outsourcingtjänster som erbjuds i dag så som exempelvis applikationstjänster, kommunikationstjänster och närverks- och datasäkerhetstjänster med flera.

Är du däremot bara nyfiken och intresserad av säkra tjänster för lagring i molnet online för eget bruk finns det flera alternativ att välja mellan. Här är Kamera & bils lista över lagringstjänster i molnet som fungerar bra för mindre företag och privatpersoner som du kanske kan få nytta av i jakten på det bästa alternativet.

Lämna ett svar