Så hjälper väderskydd att fuktsäkra byggplatsen

På en byggarbetsplats är det viktigt att man följer säkerheten på alla sätt och vis eftersom man måste ta hand om dem som arbetar där på bästa sätt. Dessutom är det av högsta vikt att man ser till att också materialet är skyddat mot saker som väder och vind. Jag har lång erfarenhet av arbete inom branschen och har sett vilka konsekvenser det kan bli om man inte skyddar saker ordentligt.

Jag var länge anställd inom byggbranschen men med tjugo års erfarenhet bestämde jag mig för att det var dags att bli min egen. När jag startade upp min verksamhet hade jag faktiskt redan två kunder som jag fått via kontakter men nu så här tio år senare så har jag full koll på hur man bäst skaffar nya kunder när man behöver dem.

En av de viktigaste sakerna för mig, speciellt nu när jag har anställda, är att se till att säkerheten på byggarbetsplatsen är hög. Detta gäller både för de som arbetar där och för de ställningar vi har på plats. Att skydda byggställningarna är viktigt eftersom de annars inte håller på ett säkert sätt och dessutom inte håller ur ett materialmässigt perspektiv om de hela tiden utsätts för regn, vind och snö.

Jag har alltid tyckt att det är viktigt att fråga om jag undrar över något oavsett om det handlar om att så hjälper väderskydd att fuktsäkra byggplatsen eller något helt annat. Gör som jag och kontakta Plastkrympning AB om du har frågor.

Tidningarna skriver om väderskydd

I flera branschtidningar går det att läsa om väderskydd. Detta har att göra med att många är intresserade av att veta att så hjälper väderskydd att fuktsäkra byggplatsen. Elektroniktidningen skriver i denna artikel om att väderskydd används på många allmänna platser och detta är en nödvändighet i ett land där vädret inte alltid är det bästa så som jag ser det.

Därför fuktsäkrar väderskydd byggprocessen. Läs mer på den här sidan i nättidningen Byggvärlden och låt dig inspireras till att hitta rätt skydd för dig och ditt företag om du driver ett. Helsingborgs Dagblad rapporterar i denna artikel om hur dåliga väderskydd kan drabba alla och detta är viktig läsning för alla som någon gång glömt att köpa eller köpt fel väderskydd och vill göra ett bättre val nästa gång.

Jag tycker att alla ska läsa på så mycket det bara går om väderskydd och om hur man väljer rätt skydd för en själv. Genom att läsa kan man trots allt försäkra sig om att man har all information man behöver och därigenom blir det enklare att ta ett bra beslut för sig själv och sitt företag.

Mina bästa tips för att köpa väderskydd

  • Börja med att fundera över vad du behöver dem till. Ska de va till en viss sak eller en annan. Vilken storlek behövs. Genom att tänka på alla dessa saker är det enklare att försäkra sig om att man köper rätt typ av skydd för företaget. Så hjälper väderskydd att fuktsäkra byggplatsen, detta behöver du för att skydda båten, alla dessa frågor hjälper dig på vägen.
  • Tänk på budgeten. Genom att göra en budget som fungerar så kan du vara säker på att du har råd med skyddet du tänker dig att köpa. Det är alltid bättre att planera i förväg för att känna sig trygg med att man har råd med det skydd man tänkt sig. Be någon annan att titta på den budget du gjort för dig själv om det behövs. Du vill vara säker på att den blir bra och att du inte har en orealistisk tanke kring det hela. Jag har personligen hjälp av en mycket duktig ekonom med allt detta och det tycker jag fungerar toppen.
  • Se efter om du har någon i ditt nätverk som kan tipsa dig om bra väderskydd. En av de bästa sakerna med att känna många människor inom arbetet är att man kan få råd om viktiga saker som vilka produkter man bör köpa för att lyckas bättre inom sitt jobb. Kom bara ihåg att det är viktigt att se till att du frågar dem du har förtroende för så att du kan vara helt övertygad om att råden du får är bra. Du vill ju inte fråga fel person för att det sedan ska visa sig att råden inte fungerade. Jag har tyvärr gjort detta misstag ett par gånger men det gör jag inte om igen.
  • Fråga allt du undrar över. Det är alltid bättre att vara mer frågvis än mindre tycker jag eftersom jag vill vara övertygad om att jag inte missat något viktigt när jag väl sätter igång. Jag kan säkert upplevas som jobbig med alla mina frågor ibland men det tycker jag är värt det när det kommer till affärer.
  • Ha alltid en jurist som läser igenom dina avtal. Så länge det inte gäller tuggummi så ska du inte ta lätt på avtal tycker jag. Därför är det en stor trygghet för mig att veta att jag har en kunnig person som hjälper mig med detta så att jag slipper oroa mig i onödan.

Så hjälper väderskydd att fuktsäkra byggplatsen

Vi lever i ett land där vädret inte alltid är det bästa och därför ska man försäkra sig om att man har de skydd man behöver för att lyckas med sitt projekt, eller åtminstone inte få det att stå still på grund av en sådan enkel sak som väderleken.

Jag tycker att en av de viktigaste sakerna jag lärt mig i mitt jobb är att planera ordentligt för att på så sätt undvika problem som jag hade kunnat slippa. Jag lägger helt enkelt hellre ned lite mer tid på att planera för att på så sätt slippa avbrott i projektet som jag inte vill ha.

Mitt jobb är viktigt för mig och jag är den som är ansvarig för allt. Därför är det också upp till mig att se till att jag har den hjälp jag behöver för att slippa problem. Mina medarbetare är också beroende av att jag gör rätt val även för dem. Utan framgångsrika projekt går det inte att ta sig framåt på en marknad som är tuff. Jag tycker att konkurrensen är rolig men samtidigt är det något som gör att jag hela tiden måste vara mitt allra bästa jag när jag är på arbetet. Då kan jag komma hem och vara mer än nöjd med det jag gjort på kvällen och jag kan slappna av och ladda mina batterier för att ha ytterligare energi även nästa dag på jobbet.

 

Lämna ett svar